Pages

25 Eylül 2012 Salı

TÜRKİYE'DE NİŞAN VE DÜĞÜN ALIŞVERİŞLERİ

"Aile kurumu" Türk toplumsal hayatında çok önemli bir olgudur. Bu yüzden bir ailenin kuruluş sürecinde geleneksel kurallara uygun olmasına azami ehemmiyet gösterilir. Evlenmeye karar veren gelin ve damat adayları söz, nişan törenleri ile şekillenen dönemde birbirilerini daha iyi tanırlarken huzurlu bir aile ortamının da temellerini atarlar.

Geleneksel toplum kuralları evliliğin oluşum sürecinde bir takım alışverişlerin yapılmasını zorunlu kılmıştır.Gelin ve damata ait iç-giyim, kozmetik, Ev gereçleri, giyim eşyaları, çeyiz ürünleri evlilik töreni öncesinde tamamlanmış olmalıdır. Çok yorucu bir dönem olan bu sürecin en kolay bir şekilde atlatılması yönünde ilk adım sayılabilecek e-ticaret tabanlı evlilik hazırlıkları web sitesi www.ceyyiz.com 20 Ekim 2007' de yayın hayatına başladı.

www.ceyyiz.com adresine giren gelin damat adayları çarşı pazar dolaşıp vakit kaybetmeden artık evlerinden tüm iç giyim, makyaj, traş, kına gecesi, gelinlik,çeyiz ve damatlık giyisi ve çamaşırlarını mendillerine kadar bularak bu alışveişlerini tamamlayabilecekler.

www.ceyyiz.com çok kolay seçim yapılabilen bir tasarım, detaylı ve kaliteli ürün resimleri ile gelin ve damat adaylarının işlerini kolaylaştırmış.

www.harputluceyiz.com ve www.harputlumagazalari.com adreslerindende bulunabilecek www.ceyyiz.com 'a e ticaret hayatında başarılar dilerken tüm evlilik hazırlıkları yapan gençlere de hayırlı, huzurlu bir yuva kurmaları yolunda kolaylıklar diliyoruz.

0 yorum: